Sprot prajit crocant

de MotanLaOale in Peste, 7 Aug 2021 | 3488 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 800g sprot
  • faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot prajit crocant:

Pestii se curata, se spala bine si se pune la scurs intr-o strecuratoare.

Se sareaza cu sare, se amesteca bine sa se sareze toti si se lasa sa ia sare cel putin 15-20 minute.

Se scutura de sare si se dau prin faina pe toate partile.

Pestii se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc frumos si sunt crocanti.

Se scot pe servet absorbant pentru excesul de ulei.

Prajiti bine, crocanti, nu se simt nici oasele si se pot manca intregi.

Se mananca cu mamaliga, mujdei sau lamaie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot prajit crocant" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor